DET ÄR EN FRUKTANSVÄRD MORGON TY SOLEN SKINER – detta glödande gasklot som plågar oss till förbannelse på alla de underliga vis och folk dyrkar den till varje pris. “Åh det är sol idag” fast det är svinkallt ute så skall de ut och försöka få sig en dusch av aktiv strålning som definitivt inte är bra. Min vita, ljuvliga hud kommer bestå när soldyrkarns svarta, skrynkliga pressenning faller ner till fötterna på dem tillsammans med brösten när åldern nyper tag i dem. Sanna mina ord – för visst är det det kvinnliga könet som är den här tidens soldyrkare? Det kan ingen neka till och om du är man och kämmer att du blir upprörd för att du inte håller med mig så skäms på dig! Solen – den är bara till besvär för mig. Jag måste alltid börja en solig dag med att dra för gardinerna till att börja med för annars lyser det som en blåslampa rakt in i ansiktet på mig och irriterar talgkörtlarna ur mig och det är naturligtvis bara början på en jävligt lång dag! Det enda roliga med solen är att den lyser bilisterna i fejset så att de kör in i bergväggar och andra bilar. Man får ju hoppas att det är soldyrkare det drabbar då annars är det ju synd *_*

Jag lämnar er här med en dikt om ett ämne jag inte tar lätt på. Se dessa ord som en varning för solen kommer äta upp oss en dag. Dess Korona (yttre “kant”) kommer en dag att befinns sig vid pluto och ha slukat hela solsystemet så skratta ni men när era barnbarnsbarn om fem miljarder år kommer inte se det roliga i skämtet! 

 

Jag minns en dag hur solens strålar brände på min hud
Nu önskade jag att jag klätt mig i en annan skrud
Jag plågades av hettan och svetten rann i ett
Men hur bekämpar mat ett klot som solen med ett spett?
Jag tog min Luft På Burk och kylde ned mitt varma skinn
Sen kalla’ jag med rit till Ba’al och sa – “hjälp! Nu sol – försvinn!”
Men Ba’al, min vän, är long since gone och hörde inte orden
Så jag får lov att som en slav dö vidare på Jorden…

 

Tänkvärda ord, kära läsare. Skämt åsidao, jag har inte tappat det totalt, jag har bara fått tillfälligt solsting. Jag får muppryck när jag är glad och jag är glad idag. Så nu behöver jag inte försvara mitt sinnestillstånd i framtida inlägg.

Svimma Lugnt och njut av solen!