Menyguide

Menyguide

 

Svartabloggen.com

HÄR KOMMER ALLA INLÄGG SOM INTE PASSAR I någon av de övriga kategorierna att hamna. Det kan vara allt om hur mitt personliga tillstsånd och mående är till att gnälla på samhället, kristendom och religiös fanatism, andra människor – officiella personligheter, grannar eller folk på bussen, om jag är sjuk eller förbannad på något eller vill skriva om t.ex. Star Trek, Astronomi, Svart Magi eller precis vad som helst. Helt enkelt en kategori för allmäna ämnen som inte är särskilda på såv sätt att de passar i min menystruktur. Det kan hända att jag kommer skriva mer om ett visst ämne framöver och då kanske jag lägger till detta som en kategori i menyn. Så håll ett öga på vad som händer.

 

Fotografering

Under den här kategorin kommer jag att skriva inlägg som har med fotografering att göra (no shit?!). Jag fotar på några olika sätt så därför har jag gjort tre underkategorier till kategorin Fotogrefering:

  • Nikon D80: bilder som jag har tagit med min digitala systemkamera
  • Mobilkamera: bilder som jag tagit och redigerat med mina mobilkameror
  • Desolation X: en specialkategori under vilken jag troligen kommer att lägga de flesta inlägg som har med fotografering att göra. Desolation X är ett projekt jag har pågående där jag dokumenterar naturen och miljön omkring oss ur ett dystert och ödsligt perspektiv. Alltså dessa bilder skall beskriva mycket ödsliga, ensliga, enskilt belägna, dunkla, depressiva men också vackra platser och det kan vara i en stad, på landsbyggden, i en trädgård, genom bilrutan eller inuti någons eller mitt eget hus. Överallt där jag finner dysterhet och depressiva miljöer. Detta är definitivt inte frågan om något depressivt projekt eller något som har att göra med mitt personliga mentala sinnestillstånd utan helt ekelt ett kreativt sätt att dokumentera miljön omkring oss ur ett särskilt perspektiv som mina ögon filtrerar fram. Sådana bilder kommer ni finna under den här kategorin.

 

Om mig, mina intressen och min utrustning

Ja det här talar för sig själv. Det är ingen kategori utan en sida som handlar om vem jag är och vad jag sysslar med samt vilken utrustning jag har tillgång till.

 

Musik

Jag ägnar mig en hel del av min tid åt musik. I första hand har jag ett metal band som heter Eucharist och som har existerat av och till sedan 1989. Med detta band skall vi snart släppa en ny skiva efter 19 års tystnad. Mer om detta band kan du läsa mer om i menyn under Musik > Metal \m/ > Eucharist.

Jag har nyligen också tagit upp ett annat musikaliskt intresse, nämligen elektronisk musik huvudsakligen Acid och Ambient Trance, typ Eller jag vet inte om det finns någon genre som heter just Ambient Trance men det är passande då det är lugn och melodiös elektronisk musik. Detta sker mer på hobbynivå

 

Övrigt

Det övriga talar för sig självt och ni hittar säkert fram genom menyn och jag hoppas ni skall bli väl bekanta med miljön här på bloggen :)