I DAG HAR EN GAMMAL POLARE VARIT ÖVER OCH LEKT med SYSTEM-1 synthen som han blivit lite förälskad i :p Vi brukade spela tillsammans och hängde mycket när vi var mellan 16 och 19 år vill jag minnas. Samlade på synthar och trummaskiner gjorde vi och så gjorde vi techno tillsammans. Detta var mitt i ett break med Eucharist. Hmm, måste ha varit mellan Wounded And Alone, The Predictable End och Mirrorworlds. Hur som helst så hade vi kul. Vi gick på samma gymnasium också tills jag hoppade av i ettan, men jag gick ett förberedande år, som det kallades, så det blev ett och ett halvt år ungefär på det stället – Almers Gymnasium i Varberg. Vi hängde på Matex efter skolan och köpte godismonstrets blå hallon läsk för varenda slant vi kom över. Köpte hem backvis med dricka och så hyrde vi Playstation på helgerna. De var de oskyldiga tiderna i Mellanland. Sen dök jag ganska fort ned mot de okända djupen som skulle bli min tillvaro för större delen av mitt liv. 

Greger har hittat stt nästa köp

Gugge skruvar på knobbarna och drar i reglagen på SYSTEM-1

Hur som helst, för att återgå, så hade vi en trevlig stund idag och käkade varma mackor och snackade synthar i alla former. Skadar inte att få lite distans till metalvärlden som inte försvinner eller förminskats för mig på något som helst vis men som fått lite nyttig konkurrens. Det här med syntharna är en kreativ sak som får mig att bli produktiv under en tid då jag inte kan vara produktiv för om jag börjar spel för mycket gitarr nu så kommer det automatiskt att bli riff som man slänger ihop till halva demolåtar och så har man snart material till en ny platta men så har vi inte ens släppt det senaste vi har ännu och då blir de andra materialet snabbt förlegat och därmed förstört så jag kan helt enkelt inte skapa mer metal just nu. Måste ha ett uppehåll och därmed produktiviteten med syntharna. Det behövs. Allt handlar ändå om musik i slutändan. Vissa förstår inte hur jag kan syssla med det här nu men de är för enkelspåriga. Det är inte nyttigt att “fastna” i en enda genre. Det är nyttigt att blanda musikstilar för öronen. Vidga vyerna och ta in så mycket som möjligt från alla håll som är spännande eller intressant på ett eller annat sätt. Jag har avverkat de mesta musikstilar genom mitt liv som började med hårdrock och i stlurändan åter hamnade bland hårdrocken men på en annan nivå. 

Well, nu kom jag av mig helt och orkar inte skriva mer längre. Kan inte slappna av och bara vara. Tiden står stilla nu men för hur länge?

 \m/