(Texten är hämtad från min gamla blogg: detondasblommor.se)

SEDAN DE TIDIGA TONÅREN HAR JAG HEMSÖKTS av helvetets alla plågor! Jag vet att man inte ska klaga och att det alltid finns de som har det mycket värre, och visst är det så men samtidigt är var och en ganska upptagen av just sitt eget liv, naturligt nog, och när det aldrig blir uppehåll mellan de olika plågorna så gnäller man lätt. Men så var också tanken med att bygga en blogg att jag skulle just gnälla av mig allt vad jag kunde på livets helvetshjul som bara rullar vidare. Och där är jag nu. Bloggen är relativt färdigbyggd när jag skriver det här men jag känner ändå att jag vill hålla tillbaka gnället. Skitsamma. Nu är det bara fakta som skall radas upp:

Sådant som har påverkat mitt liv negativt är missbruk, depression, trasig kärlek, förlust av familj, kronisk smärta, psykos och sen tillkommer en del mindre händelser och åkommor men dessa är väl de som verkligen påverkat mitt liv och alla har de på ett eller annat sätt fått mitt liv att ändra riktning

På de här sidorna skriver jag alltså om sjukdomar och åkommor jag drabbats av där väl bara missbruket inte riktigt passar in men får ändå sin plats här. Depression har jag levt med så länge jag minns och den är så integrerad i mitt liv och min personlighet att jag istället tar upp den i min bakgrundshistoria om mitt liv som du kan läsa här: Mitt liv eller välja från menyn.

2009 fick jag en ADHD-diagnos som du kan läsa om från menyn. Resultatet var välkommet. Vi satte in medicin och körde på ett halvår. Under tiden utvecklade jag, i det dolda, en psykos som man i efterhand kan se alla symptom av men som man inte förstod var en del av psykos ännu men vid påsk kom det s.k. psykosgenombrottet då all tvekan skingrades.

– Jag förstår om ni redan dömt ut mig som psykfall, och delvis med rätta eftersom jag matar er med sådan info, men för tillfället, åtminstone, är jag lika klar som vem som helst och ingenting av det jag nämnt är väl nåt man blir mer pucko av än man redan var förutom psykosen – där snackar vi verkligen vansinneöm utan ssjuka av hög kvalitét men ganska spännande innehåll! Den upplevelsen glömmer jag sent och vill helst inte hamna i en liknande igen. Det var helt hysteriskt men jag har haft mina skratt nu efteråt för det var en mardrdess like de dagar då det inträffade. Du kan läsa min berättelse, om dagarna då psykosen kulminerade, via menyn under psykos.

De här orden var tänkt som ett slags presentation av det jag skriver om i artiklarna vilka, som sagt, nås via menyn.

Trevlig läsning! Lämna gärna en kommentar om du vill. Om du själv haft psykos vore det roligt om du har lust att skriva några ord. Jag känner ingen alls med liknande erfarenheter som jag och skulle uppskatta en like. Men alla får ju skriva!