SvartaBloggen.Com Kickar Igång!

Välkommen till Svartabloggen.Com

Jag började arbeta på den här bloggen för tre år sedan och syftet med den var då att visa upp mina fotografier då jag sysslade med fotografering ganska mycket men på grymt låg hobbynivå men det var ett stort intresse och det kommer och går så därför är det inte helt fel att det är en fotoblogg för mycket bilder kommer antagligen att publiceras på Svartabloggen.com. Men jag ändrade på mig nyligen då intressena har blivit fler och livet har förändrats, så att säga, och då kändes det inte längre riktigt att kalla det för en fotoblogg så jag byggde om den. Jag hyr ett webbhotell på Binero där jag har installerat och konfigurerat WordPress Bloggmjukvara som jag har arbetat med i ca fem år nu. Jag körde en annan blogg förr som hette Det Ondas Blommor (detondasblommor.se) men jag har fimpat den till fördel för den här. 

Hur som helst, här kommer jag skriva om allt möjligt men en hel del om musik, magi, religion till viss del, film, TV-serier, vad jag hatar och älskar. meditation, böcker m.m. och posta en hel del fotografier men mest kommer det antagligen handla om skitsnack och dagligt mående eller åsikter om om olika ämnen som lär vara relaterade till mina dagliga sinnesstämningar. Exakt vad den här bloggen kommer att fyllas med får framtiden visa. Jag önskar er varmt välkommna till detta mörka lilla kyffe och önskar er mycket underhållande läsning framöver. Hoppas ni väljer att följa den här bloggen men ni är naturligtvis fria att göra vad ni vill. Nu är den i alla fall öppen för allmänheten och det är dags att börja fylla på den lite grand. För den som vill följa bloggen aktivt och få ett mejl så fort ett nytt inlägg postats eller en kommentar har skrivits kan du göra detta under menyn till höger.

Tills vidare rekommenderar jag er att kika igenom “Guide till menyn” i menyn så får fattar ni upplägget och kan där läsa om bl a mitt metalband Eucharist samt mitt nyupptagna intresse för elektronisk musik m.m.

Simma lugnt!

Markus Johnsson, 20 Maj 2017